2013. augusztus 29., csütörtök

A szezon top helyszínei




Íme, hát ez a nap is eljött, hivatalosan is vége a nyárnak. Vége a kiborító kánikuláknak, a késő esti vigadásoknak, pihentető nyaralásoknak. Durcás iskolás gyerekek hada indul most reggel útnak megpakolt hátizsákkal az iskolákba.



Reméljük mindenki nyara bőséges élményekben gazdagan telt és tud belőle energiát meríteni a borongós őszi reggeleken, amikor az ágyból sincs kedve kikelni.
A mi diákjainknak tuti lesz sok mesélni valója osztályfőnöki órán és tuti hátast dob az összes nyelvtanár, ha meghallja mennyit fejlődött a nyelvi készségük a nyáron. Ez garantált.
Jól esik belegondolni mennyien szereztek új tapasztalatot, barátot, tudást ezen a nyáron.
Köszönjük, hogy minket választottak!
Azoknak, akik a jövő nyáron gondolkoznak adunk egy kis segítséget, mik voltak az idei év kedvenc helyszínei.



1. Anglia, az örök favorit

Sok diák választotta a dél angliai tengerparti, napos Remsgate, Brighton vagy Bourmeouth-i táborunkat nyelvtanulása helyszínének. A Londontól 2-3 órányira található üdülőhelyek igen népszerűek főleg nyáron, de évközben sokszor fél áron vehetünk részt a tanfolyamokon.



2. Németország stabilan a második

A németet tanulók Berlinre, Münchenre, kisebb német városokra Augsburg-ra és Höchst-re tették le legtöbbször a voksukat. A színvonal, a németektől elvárhatóan kifogástalan, aki itt tanult egész biztosan rengeteget fejlődött és nagyon sok élménnyel lett gazdagabb.



 3. Amore, Italy

Egyre többen lesznek az olasz nyelv szerelmesei, és egyre többen látogatnak ki olasz iskoláinkba nyelvet tanulni. A „tutti” kis helyek, Rómán és Milánón kívül a szépséges Lignano lett a befutó a nyelvtanulók körében.



4. Málta, az angol nyelviskolák keresztanyja

A volt angol gyarmatról ma már mindenki tudja, hogy az angolt hivatalos nyelvként beszélik, ezért rendkívül közkedvelt utasaink körében. Árban jóval kedvezőbb, mint Anglia, és nyár kivételével szenzációs akciókat kínálnak az iskolák St. Julian, Sliema és Gzira városában!




5. Tengeren túli kalandok

Miért is ne lehetne ellátogatni az álmok országába, belekóstolni az igazi amerikai életérzésbe és magunkra szedni egy kis angol tudást? Az árak közel azonosak az európai iskolákéval, ha nagyon időben vesszük még repülőjegyet is találni elfogadható áron és már repülhetünk is New Yorkba, San Fransisco-ba, Los Angelesbe vagy épp Miamiba. Idén nyáron jó páran látogatták meg az Egyesült Államokat és tértek haza felülmúlhatatlan élményekkel. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése