2013. július 9., kedd

TOP 5 PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ TIPP

Szeretnél külföldre utazni és nyelveket tanulni, de félsz, hogy gatyád is rámenne? Íme néhány költségkímélő tipp számodra. 

                                        maps. text.


1.  Tervezzük utazásunkat nyáron kívülre, hiszen a legtöbb iskola a téli időszakban, kora tavasszal és késő ősszel óriási kedvezményeket kínál. A nyelvi utazásban is a nyár a főszezon, ezért ezt minden iskola kihasználja, különböző felárakat számolnak fel, de azért vannak olyanok is, akik egész évben ugyanolyan áron dolgoznak.

2. Válasszunk kisebb városokat, és bátran olyanokat is, amelyekről talán sosem hallottunk, mert garantáltan megtanuljuk ott is a nyelvet, sőt nagyobb valószínűséggel találkozunk „bennszülöttekkel” nem úgy, mint a nagyvárosokban, ahol rengeteg a bevándorló.

3.Szállás esetén válasszuk a családot, a kollégium vagy apartman helyett, és a 2 ágyas szobát az 1 ágyassal ellentétben. Nem csak a pénztárcánk fog jól járni de lesz kivel gyakorolni a nyelvet is!

4. Hosszú távú tanfolyam esetén (4+ héttől) bőven elég a heti 20 óra, ha mégis kevesli, az iskolában módosíthat intenzívre.


5. Ahol lehet, önellátást vagy csak reggelit kérjünk és kérdezzük meg a helyieket az olcsó kifőzdékről/éttermekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése