2013. július 9., kedd

Pénztárcakímélő tippek Londonba utazóknak!

"London egy drága város." Mondják sokan és lehet igazuk is van. Mi viszont most összeszedtük Nektek, hogy lehet mégis a legnagyobb élményeket kihozni a legkevesebb pénzből ebben a Pezsgő városban.
                                             
                                                   

Mivel London óriási város, ezért sokat kell majd utaznod, hogy a rejtett kincseket is felfedezhesd, így a legjobb megoldás, ha beszerzel egy Oyster kártyát, amivel a tömegközlekedés során legtöbbet tudsz spórolni, hiszen ez a kártya automatikusan a legkedvezőbb tarifát választja ki neked.



                                   Untitled

London top látványosságai teljesen ingyen várnak téged
őrségváltás a Buckingham Palotánál, Hyde Park és a Speakers’ Corner, vagy számos múzeum is ingyen látogatható. pl. Museum of London, National Gallery kiállítások.

Ha a National Express buszaival utazol, akkor arra is van lehetőséged, hogy „Kettő egy áráért” kuponhoz jussál, így nem csak te, hanem barátod is kedvezményesen juthat el a legnépszerűbb látványosságokhoz, mint pl. fél áron egy előadásra a West End-en vagy 50%-os belépő a híres Madam Tussauds múzeumba. 


Bővebb információt itt találsz: http://www.nationalexpress.com/coach/offers/discounts/index.aspx
Miután végeztél a városnézéssel, tuti, hogy megéhezel! Szerencsére egy kis odafigyeléssel itt is tudsz spórolni. Délután nézz ki a piacokra, mert az árusok ilyenkor hihetetlenül olcsón árulják portékájukat, mielőtt hazatérnének. Ha inkább valami éttermen töröd a fejed, akkor érdemes előre foglalni az Angel Curry Centre-ben, ahol 5 fogásért kevesebb, mint 10 GBP-t kell fizetned, sőt mi több, az italon is spórolhatsz, mert itt még azt is megengedik, hogy otthonról hozott italt fogyasszál. Kell ennél több?
Végül de nem utolsó sorban próbálj ki valamit, amiről nem is gondoltad volna, hogy olcsó lehet Londonban: SHOPPING! Látogass el a Brick Lane-i piacra (a legjobb, ha vasárnap mész) vagy vásárolj a Covent Gardenben található The Loft-ban, ha designer cuccokat szeretnél olcsón megkapni: 

http://www.the-loft.co.uk/

Tulajdonképpen ennyi szuper lehetőséggel az egyetlen dolog, amiből kifogyhatsz az a szabadidő lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése